4 hozzászólás “Vendégkönyv” bejegyzéshez

 1. Sziasztok! Nagyon jol ereztuk magunkat a Tango Szinhaz eloadason. Sokaig gondolkodtam hogyan lehetne leirni amit ereztunk, ereztem amikor ketten tancoltok. A libabor az alap…. Latni az arcotokon azt az oromot, atelest egyszeruen leirhatatlan. Lattunk mar par tancost, de ezeket a tekinteteket valahogy nem. Tudnek irni sok jo jelzot, nekem a legjobban az jon beloletek, alazattal, szeretettel tancoltok, tanitjatok ezt a tancot. Emberkent bantok mindekivel, ha valaki elveszti a fonalat az oran, biztos van par jo szavatok szamara. Koszonunk, koszonok mindent!

 2. Ez itt most az ömlengés helye lesz:
  (Talán a közelgő utazás hozza ki belőlünk a szentimentalitást, nem tudom. Vagy a tavasz. ☺)

  Szóval fantasztikus, amit csináltok, meg ahogy csináljátok! Jó pár éve eljárok a színházba, megnézni Titeket. Mindig bőgök. Hogy ez egy tündérmese. Meg hogy én is szeretném ezt.

  Van valami Bennetek, ami senki másban nincs, pedig van egy csomó nagy táncos, akik színpadon tangóznak, tangóztak. Zsófi lányom azt mondta, hogy “Anya, esküszöm, annyira koncentráltam, hogy másokat is nézzek, ne csak őket, de nem ment.” … így vagyok ezzel én is.
  Gondoltam, álmodtam valamit Rólatok, és annyira jó érzés, hogy nem csalódtam, mióta kicsit közelebbről ismerlek Titeket. (Lacit konkrétan 16 éves korom óta bámulom…)

  Még egy aranyos sztori (amikor negyedszerre rángattam el valami haveromat, hogy tanulhassak tangózni): harmadik órán kiborult a srác, hogy “Mit vagy úgy oda? Milyen Budai? Ez a csávó itt csak sétálgat!” – erre én: “Tomika, köszi, jövő héten már nem kell jönni.” ☺

  Amikor az első kezdő óra után elmentünk Andrással a klubba, ott eldőlt minden. Mindketten úgy fogadtatok, mintha legalábbis Fred&Ginger érkezett volna meg.

  Annyi szar hullik az ember nyakába nap mint nap, olyan jó, hogy van hol elfelejteni, van, ahol mindig süt a Nap!

  És a legdurvább, hogy azt látom, nem is tudjátok, hogy mennyire fantasztikusak vagytok!

  Köszönjük!!!

  Puszi ☺

 3. Kedves Andi és Laci!

  Nagyon-nagyon szeretünk Hozzátok járni 🙂 nagyszerûek az órák, nagyon
  jól érezzük magunkat mindketten. Mindkettônknek nagyon sokat jelent a tangó és amit kapunk Tôletek.

  Laci fantasztikus tanár és hihetetlen, a tangón túlmutató gondolatai vannak. Minden órán van egy olyan mondata, ami a gyomorban hat. Olyan, mint egy önismereti tanítás, vagy mintha egy terapeuta vezetne rá valamire a saját életemmel kapcsolatban. A döntésről, a férfi útjáról, vagy a rontás-újrakezdésről, amit az utolsó órán mondott.

  És Te is fantasztikus tanár vagy, nagyon jól áll ez Neked. Nem csak
  gyönyörűen táncolsz és mozogsz, de az az empátia, szeretet, segítőkészség és harmónia, ami sugárzik Belőled, egyedülálló. Ez mindenkinek fontos és gyógyító, de különösen azoknak a tanítványoknak, akik úgy érzik, hogy még 3700-ban is botladozni fognak 😃

  Köszönjük, nagyon!

  Lilla, Nap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.