Aktuális partnereim

Hegyi Maya – divattervező, rekreációs szakember, gerinctréner

8 éve ismertkedtem meg az argentin tangóval, és azóta intenzíven veszek részt tanulásában, rendezvények szervezésében, és a hazai tangós élet fejlesztésében, népszerűsítésében.
Előtte 15 évig egy wellness központban dolgoztam gerinctrénerként, és személyi edzőként. De világ életemben a mozgással, a sporttal foglalkoztam. 20 évig kick- boxoztam, válogatott sportolóként megtanultam kitartani, küzdeni, értékelni amit elértem. Kick -box Junior Európa-bajnokként, valamint 17 évesen felnőtt Világbajnokságon elért 3. helyezésemmel korán megtapasztaltam, hogy ha keményen dolgozom, és megbízom magamban akkor sikeres lehetek.
Ezzel a tapasztalással, és filozófiával élem azóta is az életem.
Ma már az Argentin Tangó Táncszínház program szervezőjeként és Budai László, a férjem mellett a Budai Tango Club vezetőjeként működöm. A kezdő és középhaladó órákat közösen tartjuk.
2021-ben létrehoztuk Győrben a Győri Budai Tango Clubbot, ahol kéthetente szombatonként tanítunk, és milongákat tartunk, ezzel segítve a vidéki tangós lét fejlődését, jelen létét.
2022-ben elvégeztem a KREA művészeti iskola divattervező szakát, ezzel teljesítve ki kreativitásomat, és szeretném, ha minden nő jól, és magabiztosan érezné magát a bőrében, valamint a ruháimban. 2022-ben az őszi/téli kollekcióm bemutatásra került a Budapest Fashion Weeken.
Imádok emberekkel foglalkozni, imádok tanítani, kreatívan új utakat, új lehetőségeket keresni.

Fülöp Nóra

Balettművészként végeztem a Magyar Táncművészeti Főiskolán, majd sérülés miatt jogi pályára mentem, miközben belecseppent az életembe az argentin tangó.
Budai László tanítványaként Sinóros-Szabó Botonddal az Argentin Tangó Táncszínház tagjaként 14 éven át táncoltam színpadon (úgy mint a Tango Expresszben, a Lélekhúrokben és tangó-showműsorok sokaságában), amelyekhez szebbnél-szebb élmények fűznek. Botonddal a közös (tánc)életünk során a tango nuevo irányát képviseltük Tango Infusion név alatt. Mozgásvilágunkra a korábban tanult más irányzatok, az általunk használt zenék és bennünk lévő kreatívitás hatott.
Lacival a közös munka mondhatni nem ismeretlen, így azt a felkérést, hogy a nuevo és a tradícionális haladó órát közösen tanítsuk, örömmel fogadtam. A tanítás feltölt, mert szeretek kapcsolódni az emberekkel és boldogságot okoz a mozdulatok fejlődésének látványa.