Max&Sol hétvége a BudaiTangoClubban

Max Van de Voorde & Solange Acosta ismét a BudaiTangoClubban!

2019. május 31-június 3.

A tavalyi OktóberPest TangoFest-en megismerhettétek őket.
Most újra ellátogatnak hozzánk! 🙂

Ezen a nyár eleji hétvégén 8 workshopot tartanak, és fellépésük is lesz majd!

Jelentkezés és részletek hamarosan.
Jegyezd fel a dátumot!

Aki nem ismeri Őket:
Max&Solange a 2011-es Stage Tango Világbajnokság győztesei és tizedik helyezettek a Tango Salon kategóriában, ez egy határkő volt a professzionális karrierjük eléréséhez.
Már több, mint nyolc éve egy párként táncolnak. Eközben nem csak világhírű díjakat szereztek, de néhány Tango Klubnak is dolgoztak a leghíresebbek közül, mint például a Tango Porteno és a Gala Tango. Ez a fiatal páros a része volt olyan tangó szervezeteknek, mint a Tempo Tango, a Bs.As. Pasión de Tango és a Tango Fire. Most részesei a Immortal Tango és a Tango After Dark szereplőinek, mind a kettő a csodálatos koreográfus, Germán Cornejo produkciója.
Max és Solange szakmai tapasztalatai kiterjednek a tanításra illetve az edzés területeire is, mivel mindketten tanítottak és megosztották kiterjedt tudásukat világszerte fontos tango fesztiválok és nemzetközi események workshopjain több mint 30 országban amelyek közé többek között Olaszország, Japán, Törökország, Görögország, Németország, Lengyelország, Franciaország, Spanyolország, Oroszország, Románia tartoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük