LurkóTalpak – táncos foglalkozás ovisoknak

Időpont: keddenként 16:30-17:15

A LurkóTalpak az óvodás korú gyermekek mozgásfejlődéséhez, testtudat kialakításához nyújt segítséget játékos-táncos formában. Ezenkívül fejleszti a koncentrációt, koordinációs képességeket, egyensúlyérzéket, ritmus érzéket, zenei készséget. Nyitottabbá és aktívabbá válnak a táncolni járó gyermekek a világra. Megtanulnak csapatban létezni, azaz szociális készségeik is fejlődnek. Mélyebb hatása pedig – a csoport – egy bizalmon alapuló, bensőséges közösséget teremt, mely támaszadó és támogató szerepet játszik a gyermekek életében.
A mozgás szabadsága és az önkifejezés, az érzelmek áramlása felszabadító erővel bír, s oldja a stresszt, a szorongást. Úgy gondolom, hogy játékos formában és megfelelő motiválás mellett a tánc az egyik legjobb mozgásforma az óvodás gyermekek számára.
Az óráimra alkalmanként be szoktam vinni a gitárom, Gitár Gizit, akit a gyermekek nagyon megszeretnek. Célom ezzel, hogy az élő zene is részese legyen a picik életének, illetve motiváló hatással is bír a hangszer. Általában kezdéshez, vagy leveztéshez használom.
Fontosnak tartom, hogy már egészen kiskorban elkezdjük a tudatos testmozgást, és ezzel együtt az egészséges életmódra nevelést, mindezt játékos-táncos formában.
Lehetőség szerint évi két szülői bemutató alkalmával mutathatják meg a gyermekek a tanult koreográfiát.

Foglalkozásvezető: Bor Klári

Helyszín: BudaiTangoClub (1068 Budapest, Szondi utca 98/B)

Ajánlott korosztály:
3-7 évesekig (igény szerint csoportbontás lehetséges)

Jelentkezés: info@lurkoperencia.hu

Kérdés esetén: info@lurkoperencia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük