Tanfolyamok/ Órarend

Kedves Tanítványaink!

A kialakult korona-vírus helyzetre való tekintettel azon dolgozunk, hogy ne maradjatok tangó nélkül ebben az előre nem meghatározható hosszúságú időszakban. Egy olyan online rendszer kiépítésén gondolkozunk, melynek segítségével a lehető legjobbat tudjuk kihozni ebből a nehéz helyzetből.

Kezdésként online, élő 8 alkalmas tangó technika kurzusokat hírdetünk meg a Zoom rendszer segítségével.

Kezdő(bbe)knek: 2020. április 8-tól (szerdánként) 18:00-19:00
Középhaladóknak-haladóknak: 2020. március 30-tól (hétfőnként) 18:00-19:00
Heti 1 alkalom/ szint.

Április 8-tól szerda esténként kezdő és középhaladó-haladó online tanfolyamok is indulnak majd!!! Részletek 1-2 napon belül.

Minden korábban megvásárolt bérlet felhasználható majd az online kurzusokon, és érvényességi idejüket a működési szünet időtartamával meghosszabbítjuk.

Ha még nem tetted, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy személyesen is értesíthessünk a folytatásról. (A gdpr miatt csak azoknak tudunk levelet küldeni, akik ehhez hozzájárulnak!)

Figyeljétek honlapunkat és Facebook oldalainkat is (BudaiTangoClub, L&A tangó).

Ha pedig céged van, és még nem ajánlottad fel adód 1%-át, szívesen fogadjuk, és megköszönjük a segítséget.

Argentin Tangó Táncszínház Közhasznú Egyesület

Figyeljetek a higiéniára és a társas érintkezésekre, hiszen talán a leghatékonyabb eszköz mindannyiunk kezében az egyéni felelősségvállalás és a lehetséges kockázatok minimalizálása. Ha tehetitek, maradjatok otthon!
Vigyázzunk egymásra!

Ölelés:
BTC-team

u.i.:
A BudaiTangoClub Facebook oldalára töltsetek fel videót arról, hogy Ti hogy táncoltok otthon.  Egy lépéssor, egy teljes szám, egy koreográfia, női mozás, férfi technika, tangós bolondozás stb. Jelöljétek meg: #énígytangózomitthon #budaitangoclub