Fellépések megrendelése

Rendezvényszervezők figyelmébe… 

Az Argentin Tangó Táncszínház egész estés produkciói céges rendezvények, bálok és konferenciák kedvelt műsorszámai, de lehetőség van élő- vagy gépzenére 30-60 perces tangó show-k megrendelésére is.

Társulatunk mindig nyitott volt arra, hogy más műfajokkal együttműködve hozzon létre színpadi produkciókat. Legyen szó salsa-ról, flamenco-ról vagy bármilyen társas táncról, esetleg modern tánc produkcióról, a Társulatnak remek kapcsolatai vannak a magyar táncélet kiemelkedő szereplőivel, így szívesen állítunk össze vegyes showkat is. A többszörös magyar bajnok Lajtai Beatrix-szel és Németh Péterrel, valamint a népszerű modern tánc-tanár és előadóművész Miriam Friedrichkel a Tangó Expressz során, a hazai flamenco egyik nagyasszonyával, Lippai Andreával a Lélekhúrokban, míg Vámos Veronikával számos rendezvényen és színpadi produkcióban dolgozott már együtt a Társulat.

A megrendelő igényétől függően a tánc előadható színpadon, de kisebb összejövetel esetén akár egy étteremben, bárban is. Negyed órásnál hosszabb bemutató rendelése esetén 2 vagy 3 pár felkérése javasolt. Általában hozott zenei háttérrel történik a bemutató, de igény esetén élőzenével kísért előadást is szívesen bemutatunk. Lehetőség van egy 3-4 tagú, vagy egy 5 tagú együttes felkérésére.

A mostanság felfutóban lévő csapatépítő tréningek programjának színesítése érdekében nemcsak a táncbemutatókra, hanem néhány órás oktatásra is van lehetőség. A programot igény szerint a megrendelő profiljához, elképzeléséhez igazítjuk.

Kérje bemutatkozó anyagunkat vagy személyre szabott ajánlatunkat az alábbi e-mail címen: budaitango@gmail.com