TestLélekTangó

A tánc és a mozgás szorosan kapcsolódik a testünkhöz, ezáltal önvalónkhoz. A mozgással ki tudjuk fejezni gondolatainkat és érzéseinket. Ehhez azonban szükséges kapcsolódnunk önmagunkhoz, megismerni és megtanulni értelmezni a testünkben kialakult érzéseinket, és ez segít az itt és mostban felismerni a szükségleteinket. A mozgás és a tánc egy hatékony módszer, ami segíti ezt a kapcsolódást.

A tangó egy olyan szoros kapcsolatot segít kialakítani önmagunkkal és patnerünkkel, ami javíthatja a mindennapi életünkben való “jó” életet is.

Egy olyan csoportba hívunk most téged, ahol a tangó és önmagunk rétegeit igyekszünk felfedezni, a felszíntől haladva mélyebb rétegeink felé, figyelembe véve a résztvevők saját tempóját.
Az alkalmak első felében az önmagunkhoz kapcsolódást segítjük, testérzeteink megfigyelésével, majd áttérünk a tangóra, ahol az alaplépések megtanulása közben figyelemmel kisérjük a testünkben felmerülő érzéseket, dinamikákat, feszültségeket és kisimulásokat..

Akiket hívunk:

– Párokat, akik szeretnének közelebb kerülni / újraközeledni önmagukhoz és ezáltal egymáshoz ezzel az új módszerre
– Tangós partnereket, akik szeretnék megismerni tangójuk egy mélyebb rétegét
– Akik szeretnének elkezdeni tangózni, és a tangót mint mozgásterápiát is szeretnék megismerni
– Aki úgy érzi nyitott egy izgalmas utazásra, aminek az úticélja önmaga megismerése

 

Várunk szeretettel:
Hegyi Maya (Képződő integrál szemléletű személyiségfejlesztő mentor, Képződő pár-és családterapeuta)
Budai László (Táncpedagódus, Koreográfus, Argentín Tangó Tánctanár, Argentín Tangó Világbajnok, Képződő pár-és családterapeuta)